Cadzand-Bad

Strand Cadzand
De camping ligt op slechts 1,5 km van de kust van Cadzand, de meest zuidelijke badplaats van Nederland. Hier geniet u van de rust en het brede zandstrand. Wist u overigens dat de Zeeuws-Vlaamse stranden al meerdere jaren op rij zijn uitgeroepen tot de schoonste van Nederland? Wandelen, zwemmen, zandkastelen bouwen, bootjes kijken,  haaientanden zoeken… Op het strand van Cadzand verveelt u zich geen seconde.
 
Strandpaviljoens
Verspreid over het strand van Cadzand-Bad staan verschillende strandpaviljoens met ieder een eigen sfeer én uitzicht op zee verzekerd. Strandpaviljoen De Zeemeeuw, De Strandloper, De Piraat, Caricole, Moio Beach en Strand Ruig... ontdek ze allemaal!  
 
Nieuw in 2017
De hypermoderne jachthaven in Cadzand-Bad ligt vlakbij het centrum van Cadzand-Bad en heeft een open verbinding met de Westerschelde. In het jachthavengebouw heeft Sergio Herman, bekend van Oud Sluis***, Pure C* en The Jane**, een nieuw restaurant geopend, AIRrepublic.  Naast het restaurant ligt het AIRcafé met royaal terras en mogelijkheid tot take-away.