Verken Zeeuws-Vlaanderen

In Zeeuws-Vlaanderen heeft u  tijd, is er ruimte om te fietsen, wandelen en spelen, wordt u  culinair uitgedaagd en zijn er natuurschatten in overvloed.

Fietsen
Tal van bewegwijzerde fiets- en wandelroutes, waarvan een aantal grensoverschrijdend, laten u genieten van het polderlandschap met zijn kronkelige dijken. Moeder natuur heeft de streek goed bedeeld, onderweg passeert u ongetwijfeld één van de vele natuurgebieden. Fietsen door de duinen langs het 17 kilometer lange strand is een unieke belevenis.

Historie
Zeeuws-Vlaanderen heeft een rijke geschiedenis. Sfeervolle dorpen en stadjes als Retranchement, Aardenburg, Groede, IJzendijke en St. Anna ter Muiden geven een goed beeld van het verleden van onze streek. Een bezoek aan de stad Sluis mag tijdens uw verblijf niet ontbreken. Combineer een mooie wandeling over de vestingwallen met een middagje shoppen en een bezoek aan het enige Belfort van Nederland.   
 
't Vlaamse achterland
Het gastvrije Vlaanderen ligt op slechts enkele kilometers afstand van Camping Wulpen. Rondom boekendorp Damme is het heerlijk fietsen, in de Middeleeuwse steden Brugge en Gent beleeft u de tijd van toen en in het mondaine Knokke kunt u flaneren over de boulevard langs de vele shops en galeries.    
 
Tips voor een dagje uit