Plaatsen en arrangementen

 
PLAATSTYPENBasisComfortComfort XL
Grootte standplaats in m²< 110 m²< 110 m²> 110 m²
Max. lengte inclusief dissel in meters678
Elektracapaciteit in ampère101010
Max. aantal personen (1 gezin)668
Water- en afvoeraansluiting 
Extra slaaptentje (max. 6m², max 1,60 m hoog)

Camperplaatsen
Plaats F1 t/m F6 en een aantal plaatsen in zone E zijn camperplaatsen. Door de verharde ondergrond kan bij ieder weertype op de camperplaatsen gereden worden. Bekijk voor meer informatie de plattegrond. 
 
Voordeel in het voor- en naseizoen
Op vertoon van een kortingskaart geldt het tarief van € 18,- voor een basisplaats met 2 personen exclusief toeristenbelasting, inclusief 1 hond, inclusief 4 kwh elektra.
De maximale lengte van een kampeermiddel inclusief dissel is voor een Basisplaats 6 meter. Voor de andere plaatstypen geldt het basistarief van € 18,- en een toeslag per nacht. De toeslag voor een Comfortplaats is € 1,50 en voor een Comfort XL plaats € 3,50 per nacht. Geldig bij o.a. kortingskaarten van ACSI, Best Deal, ANWB/ADAC. In 2020 voor de volgende periodes: vr 27.03 / vr 10.04 – ma 13.04 / wo 20.05 – zo 24.05 / do 28.05 di 02.06 / za 04.07 – za 22.08 / zo 1.11.

Prijzen zonder verrassingen
Alle prijzen zijn inclusief toeristenbelasting, heffingen en toeslagen. Tijdens uw verblijf zijn douchen en warm water bij de prijs inbegrepen. U komt dus niet voor verrassingen te staan.
 
Voorkeurslocatie
Heeft u een specifieke voorkeur voor de plaatsing van de caravan ten opzichte van de zon of wilt u op een veldje dichtbij een speeltoestel verblijven? Geef uw voorkeurslocatie aan ons door, zodat wij de plaats voor u kunnen vastleggen.
 
Boeken
In het hoogseizoen per dag boeken? Als uw aanvraag op de planning aansluit, kan iedere dag in principe aankomst- of vertrekdag zijn.
 
Betalen
Als u vooraf een plaats reserveert, betaalt u 50% van het totaalbedrag plus eventueel de kosten van het annuleringsfonds binnen twee weken na boeken. Het restantbedrag vragen wij u bij aankomst contant of per PIN voldoen.
 
Annulering
Als u door omstandigheden uw verblijf moet annuleren, is dit al vervelend genoeg. Zorg daarom dat u het financiële gedeelte goed geregeld heeft. Voor slechts 5% van het boekingsbedrag neemt u deel aan het annuleringsfonds.
 
Honden
Op vakantie met uw hond? Honden zijn beperkt toegestaan op terrein F en G (maximaal 2 honden per plaats). Op andere terreinen zijn honden niet toegestaan. Ook niet voor bezoekers.
 
(Extra) auto
Prijzen zijn inclusief één auto die bij/in de buurt van uw kampeerplaats kan staan. Een extra auto kunt u buiten de camping parkeren.

Recron voorwaarden
Bekijk hieronder de Recron-voorwaarden
Recron-voorwaarden toeristische plaatsen
Recron-voorwaarden seizoenplaatsen
Recron-voorwaarden vaste plaatsen

Voorwaarden jaarplaatsen
Reglement jaarplaatsen 2018