Plaatsen en arrangementen

 
PLAATSTYPENBasisComfortComfort XL
Grootte standplaats in m²< 110 m²< 110 m²> 110 m²
Max. lengte inclusief dissel in meters678
Ondergrond met schelpenverharding  H2 t/m H47
Elektracapaciteit in ampère101010
Max. aantal personen (1 gezin)668
Water- en afvoeraansluiting 
Extra slaaptentje (max. 6m², max 1,60 m hoog)

Camperplaatsen
Plaats F1 t/m F6 en een aantal plaatsen in zone E zijn camperplaatsen. Door de verharde ondergrond kan bij ieder weertype op de camperplaatsen gereden worden. Bekijk voor meer informatie de plattegrond. 
 
Als passant voordeel in het voor- en naseizoen
Op vertoon van een kortingskaart geldt het tarief van € 18,- voor een basisplaats met 2 personen exclusief toeristenbelasting, inclusief 1 hond, inclusief 4 kwh elektra.
De maximale lengte van een kampeermiddel inclusief dissel is voor een Basisplaats 6 meter. Voor de andere plaatstypen geldt het basistarief van € 18,- en een toeslag per nacht. De toeslag voor een Comfortplaats is € 1,50 en voor een Comfort XL plaats € 3,50 per nacht. Geldig bij o.a. kortingskaarten van ACSI, Best Deal, ANWB/ADAC.

In 2021 voor de volgende periodes: vr 26.03 / vr 02.04 – ma 05.04 / wo 12.05 – zo 16.05 / do 20.05 - di 25.05 / za 10.07 – za 28.08 / ma 1.11. Let op korting met de kortingskaart is vanaf 2021 alleen geldig voor passanten en niet voor reserveringen die vooraf gemaakt worden.  

Prijzen zonder verrassingen
Alle prijzen zijn inclusief toeristenbelasting, heffingen en toeslagen. Tijdens uw verblijf zijn douchen en warm water bij de prijs inbegrepen. U komt dus niet voor verrassingen te staan.
 
Voorkeurslocatie
Heeft u een specifieke voorkeur voor de plaatsing van de caravan ten opzichte van de zon of wilt u op een veldje dichtbij een speeltoestel verblijven? Geef uw voorkeurslocatie aan ons door, zodat wij de plaats voor u kunnen vastleggen.
 
Boeken
In het hoogseizoen per dag boeken? Als uw aanvraag op de planning aansluit, kan iedere dag in principe aankomst- of vertrekdag zijn.
 
Betalen
Als u vooraf een plaats reserveert, betaalt u 50% van het totaalbedrag plus eventueel de kosten van het annuleringsfonds binnen twee weken na ontvangst van de reserveringsbevestiging. Het restantbedrag vragen wij u bij aankomst contant of per PIN voldoen.
 
Annulering
Als u door omstandigheden uw verblijf moet annuleren, is dit al vervelend genoeg. Zorg daarom dat u het financiële gedeelte goed geregeld heeft. Voor slechts 5% van het boekingsbedrag neemt u deel aan het annuleringsfonds.
 
Honden
Op vakantie met uw hond? Honden zijn beperkt toegestaan op terrein F en G (maximaal 2 honden per plaats). Op andere terreinen zijn honden niet toegestaan. Ook niet voor bezoekers.
 
(Extra) auto
Prijzen zijn inclusief één auto die bij/in de buurt van uw kampeerplaats kan staan. Een extra auto kunt u buiten de camping parkeren.

Algemene voorwaarden 2021

Voorwaarden kamperen en kampeerarrangementen 2021
Voorwaarden verhuur 2021

Voorwaarden Annuleringsfonds 2021

Recron voorwaarden
Bekijk hieronder de Recron-voorwaarden
Recron-voorwaarden toeristische plaatsen
Recron-voorwaarden seizoenplaatsen
Recron-voorwaarden vaste plaatsen