Voorzieningen

Voorzieningen

Sanitair en wasserette
De sanitairgebouwen zijn verwarmd en voorzien van een vaatwasruimte, wascabines, toiletten en een babyroom. Voor wassen, drogen en strijken kunt u terecht in de wasserette.
 
Receptie & campingwinkeltje
In het campingwinkeltje koopt u alles voor een heerlijk ontbijt: verse broodjes, beleg, koffie, thee en uiteraard de krant. Daarnaast vindt u hier een beperkt assortiment levensmiddelen zoals o.a. zuivelproducten, schoonmaakmiddelen en verzorgingsproducten. Daarnaast verkopen wij in het winkeltje campinggas en vindt u informatie over de omgeving. In het voor- en naseizoen is het winkeltje niet open en kunt u voor bovenstaande terecht in de receptie.
 
Wulpenbar
Gezellig met de andere gasten een sportwedstrijd kijken, poolen of gezellig  een drankje drinken kan in de zomerperiode in de Wulpenbar.
 
Animatie
Ons animatieteam staat tijdens de zomermaanden klaar met groene, sportieve, creatieve en culinaire activiteiten voor jong en oud.
 
WiFi
Op uw kampeerplaats kunt u gebruik maken van ons gratis WiFi netwerk. Ook tijdens de vakantie is WiFi voor velen immers onmisbaar.  Uw e-mail of de krant lezen, een vakantiefoto delen op social media of kijken wat er in de omgeving te doen is, het kan allemaal. Echter, het gratis netwerk is niet geschikt voor het verzenden en ontvangen van grote bestanden, livestreams en het downloaden van films.